undervisning
møde
konference

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Soliditets kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Soliditets database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.

logo grenke

Vi har indgået samarbejdsaftale med Grenke Leasing

Norlight av solutions er 100% dansk ejet virksomhed

Norlight av solutions er en del af BE Installationer A/S. Vi har vore egne teknikere, som er uddannet til at arbejde med og montere AV-udstyr.

Vi har et tæt samarbejde med såvel danske som udenlandske leverandører, hvilket sikre, at vi altid er helt opdateret med den seneste udvikling inden for vores produkter.
Vi har specialiseret os i at levere interaktive tavleløsninger samt andet AV-udstyr til såvel undervisningslokaler samt til mødelokaler, receptioner og showrooms.

IMG_3670

Vi skræddersyr løsninger til alle typer lokaler. Ingen opgave er for stor eller for lille.
Løsninger kan indeholde alt – fra avanceret rumstyring med såvel lyd som billede, til en stor trykfølsom LCD skærm i HD kvalitet. Eller en info-skærm til jeres reception.

Vore interaktive tavler har alle almindelig whiteboard overflade med livstids garanti, og du kan vælge om du ønsker at betjene tavlen med enten din finger eller via elektronisk skriveredskab.

Du kan også benytte almindelige whiteboard penne på tavlerne.


Vores målsætning

At levere hele løsninger efter kundens ønsker. Vi forhandler alt i AV-udstyr, der skal bruges i forbindelse med indretning af moderne undervisnings- eller mødelokaler.

Hvad enten det drejer sig om en lille transportabel projektor til nogle få tusinde kr. til den helt store model, så skaffer vi det. Herudover sælger vi naturligvis lærreder, fladskærme almindelige whiteboards og meget meget mere.