undervisning
møde
konference

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Soliditets kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Soliditets database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.

logo grenke

Vi har indgået samarbejdsaftale med Grenke Leasing

Software - Lynx og WordWall

Samtlige tavler i serien ”CleverProducts” leveres med programmer der er tilpasset for interaktivt arbejde.
I programpakken LynX indgår blandt andet et specielt program kaldet WordWall.
I nedenstående produktfortegning har vi valgt at beskrive dette program separat, fordi programmet er så unikt og nyskabende.
Men vi vil pointere at programmet indgår som en del af den programsuite som leveres med tavlen.

 

 Lynx

lynx1

Sammen med vore interaktive tavler leveres en specielt udviklet software, til brug sammen med tavlen. Programmet hedder Lynx og er blevet kendt som et af de mest visualiserende programmer på markedet.
Selvfølgelig kan Lynx bruges sammen med ethvert andet PC program, men Lynx er udviklet specielt til at udnytte de muligheder som gives med en interaktiv tavle.

Lynx er selvfølgelig på dansk, og den nye version4 kan fås i versioner til Windows, Mac og Linux.

Lynx er udviklet for at minimere den tærskel der kan være når man begynder at bruge PC i undervisningen. Derfor har brugerfladen tydelige spor af ”Office-pakken”, så brugeren føler sig hjemme. Dette gælder såvel ikoner som menuer og funktioner, og gør det enklere at komme i gang med Lynx.

form

Lynx indeholder et stort udvalg af clipartbilleder, lyd og videoklip (totalt over 20.000 objekter!).
De er alle kategoriserede så man enkelt kan finde det man ønsker. Desuden findes der selvfølgelig en søgefunktion.

 

WordWall

ww_screen

WordWall er en software, der bruges i samarbejde med din interaktive tavle. I modsætning til de fleste andre interaktive software-produkter på markedet, er det meget nemt at skabe aktiviteter, ikke bare statiske billeder.
Fokus kan lægges på undervisning i stedet for foredrag.

Programmet består af interaktive "celler", der kan indeholde tekst, billeder, figurer eller håndskrevne kommentarer.
Cellerne kan ændres, drejede rundt, skjules eller fremhæves. Mulighed for interaktivitet er så meget større end for traditionelle programmer.
Det er naturligvis også har alle de værktøjer, du har brug for på en interaktiv skærm, såsom skriveredskaber, highlighters, viskelæder, form anerkendelse, og skærmbillede funktion blot for at nævne nogle få.

Ved at bruge "spin", "celle skifte funktion", "Tekst værktøj" eller "timer" kan du nemt oprette dynamiske aktiviteter til din klasse. Grænsefladen, der er meget lig den Office-pakke, giver dig også mulighed for hurtigt at genkende dig i programmet, og kan komme i gang med din virksomhed meget hurtigt. 

ww2

Indbygget vejledninger
WordWall's 19 indbyggede wizards - (skabeloner),  gør det nemt at skabe nye aktiviteter. Alt du skal gøre er at udfylde de nødvendige oplysninger for guiden. Klar om et par sekunder! Ingen komplekse værktøjer eller avancerede indstillinger kræves.