undervisning
møde
konference

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Soliditets kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Soliditets database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.

logo grenke

Vi har indgået samarbejdsaftale med Grenke Leasing

CleverClick 2 - afstemningssystem     


CleverClick 2 er et afstemningssystem, der øger elevernes deltagelse i undervisningen. Systemet består af en modtager, der sluttes til computeren via USB-stikket, og 8, 16 eller 32 håndsæt, der giver de studerende mulighed for at deltage i undervisningen på en helt ny måde.

CleverClick 2 er mere end et almindelig afstemningssystem. Håndsættet indeholder funktion til indtastning tekst, og ikke bare ja / nej eller numeriske svar.

cleverclick2_handset

CleverClick 2 anvendes i forbindelse med softwaren WordWall (som er inkluderet i Lynx, eller alternativt kan købes separat) og har uendelige muligheder for interaktivitet.
Undersøg de synspunkter, der hersker i klassen, anonymt eller med navne knyttet til hver enhed. Organiser en konkurrence om at se, hvilke løser matematiske sæt problemer. 

Fleksibiliteten og mulighederne i WordWall, kombineret med CleverClick 2 er næsten ubegrænset.

 • Testet i klasseværelset miljø
 • Trådløs teknologi
 • 12 måneders drift tid på batterier (ved normal brug i undervisningen)
 • Mere end bare tælle stemmerne, når der er mulighed for at inddrage indtastet tekst
 
 CleverClick 2 fås i flere udgaver.

 CleverClick 2 -pakke med 32 håndsæt
 ClevercliCK 2 -pakke med 16 håndsæt
 CleverClick 2 -pakke med 8 håndsæt 
 

 

 

CleverSound2 højtalere

CleverSound er aktive højttalere med indbygget forstærker til brug for film, musik og lyd fra andre medier, for eksempel internet.
Beregnet til vægmontering, normalt på hver side af den interaktive tavle. Der er volumekontrol på forsiden.
Også med USB hub, som gør det enklere at tilkoble for eksempel memory sticks til PC’en.

  • 32 watt forstærker med 2 USB udtagCleversound2_250
  • Indgange PC og DVD eller VCR
  • Volumenkontrol på forsiden
  • Stabil trækonstruktion tilpasset klasseværelser for bedre lyd
  • Enkle at montere
  • Dimensioner: 610x135x98mm (højde x bredde x dybde)

  

CleverPad 3

Den tredje generation af den populære CleverPad tilbyder fuld bevægelsesfrihed under præsentationen. Takket være trådløs overførsel kan du styre din præsentation med fuld bevægelsesfrihed, og du har desuden muligheden for at arbejde interaktivt.

Den elektromagnetiske overflade giver dig fuld kontrol over dine programmer. Det er også meget bekvemt både at skrive og tegne.


CleverPad oplades ved hjælp af USB-porten på PC’en, och du behøver altså ikke længere nogen ekstern lader. Når CleverPad er koblet til PC’en kan den endda bruges som ”museplade”.
CleverPad har også programmerbare knapper, som du enkelt kan til at udføre ønskede funktioner.

cleverpad

 

Ink Capture Pack

Ink Capture Pack indeholder alt det du behøver til at kunne gemme det du skriver på tavlen med almindelige whiteboard penne, på PC’en, selv om projektoren er slukket og du arbejder uden interaktivitet.

I de specielle penne placeres de almindelige whiteboard penne (medfølger). De specielle penne registrerer derefter dine aktiviteter på tavlen, selvom dine tilhørere kun ser de almindelige tusch notater.

Når din gennemgang er slut, er alt gemt på PC’en og du kan derefter eksportere dine notater i en række forskellige formater, for eksempel JPG og HTML. Med Ink Capture Pack får du det bedste af to verdener. Brug almindelige whiteboard penne, men gem alligevel notaterne digitalt. Det er helt enkelt genialt.


Ink_Capture_Pack


 
CleverTab

CleverTab er en elektromagnetisk skærm på 17” eller 19” som øger fleksibiliteten og overblikket i undervisningen.
CleverTab er meget anvendelig for såvel enkelt som specialundervisning, samt for større klasseværelser, mødelokaler, konference og kongressale, hvor underviseren arbejder med ansigtet mod tilhørerne.

CleverTab giver mulighed for at arbejde direkte på LCD skærmen med billeder, tekst og tegninger. CleverTab er udrustet med VGA ind og udgang, hvilket gør at den kan tilsluttes direkte til PC, projektor, plasmaskærm eller LCD skærm.

  • Justerbar fod for korrekt arbejdsstilling
  • Forberedt for indbygning i bordplade
  • XGA højopløsning
  • Brugervenlig software medfølger (LynX, Dansk)

clevertab

 

Interaktiv pen

Hvis du ved et uheld kommer til at miste din pen - (selvom du har låsbare paneler i siderne af CleverBoard3), så kan du tage det roligt. Penne kan bestilles separat.

interaktiv_penna_CB3
Pennen som bruges sammen med CleverBoard 3 er meget robust og kan tåle en del. Den bruger et AA batteri. Batteri levetiden er cirka 1 år ved intensivt brug.

En af de store fordele med pennen er de to programmerbare knapper som efter et stykke tid bliver uundværlige, og giver meget enklere håndtering af den interaktive tavle.